Commercial Building Wellington

A challenging floor plate results in an innovative interior design and an inspiring workplace.

“Employees were quite isolated and accommodated in closed-off cubicles, which was not conducive to collaboration and idea-sharing.” There was a lot of wasted space over the two floors, and no view corridors, which made orientation difficult.

Innovative thinking has transformed the offices of a leading software developer, and unified a previously disconnected workplace – in more ways than one.

Products Used

  • Angle Andy 25 to provide angled lighting in lift foyer.

  • LED Strips to backlight illuminated vertical panels.

  • Strip Lighting for joinery.

  • Downlights – various for general lighting.

Additional Information

Architect Credit: Custance

Related Projects